Antena 3 CNN Politică Băsescu s-a întâlnit luni cu membrii cabinetului Boc şi Mugur Isărescu

Băsescu s-a întâlnit luni cu membrii cabinetului Boc şi Mugur Isărescu

Băsescu s-a întâlnit luni cu membrii cabinetului Boc şi Mugur Isărescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Oct 2011   •   07:42
Update 12.10 - Şedinţa la care au participat preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc, precum şi mai mulţi miniştri, s-a încheiat după aproape două ore. Premierul Emil Boc a declarat că la şedinţă a participat şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Tema principală a discuţiei a fost prognoza economică pentru perioada următoare.

Update 10.20 - La această oră, membrii Executivului sunt la Palatul Cotroceni, unde discută cu preşedintele Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu i-a convocat de urgenţă pe miniştrii Cabinetului Boc la Palatul Cotroceni, astăzi la ora 10. Membrii Cabinetul Boc au sosit la Palatul Cotroceni. Printre miniştrii care au participat la întâlnire s-au numărat Gheorghe Ialomiţianu, Leonard Orban, Elena Udrea, Sulfina Barbu, Anca Boagiu şi Ion Ariton. Şi premierul Emil Boc a fost la Palatul Cotroceni.

Şeful statului le-a prezentat acestora concluziile Consiliului European de toamnă, însă se pare că nu a fost singurul subiect pentru care au fost chemaţi.

De asemenea, discuţiile de la Cotroceni ar putea viza şi proiectul de buget pe 2012, a declarat, luni, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, potrivit Mediafax.

"Pe mine m-au sunat şi voi fi prezent. Cred că vom discuta despre realizarea bugetului, venituri şi cheltuieli", a declarat Tabără, spunând că nu ştie dacă la întâlnirea de la Cotroceni au fost invitaţi toţi membrii Guvernului.
 


Discuţiile de la Cotroceni ar putea viza şi utilizarea fondurilor europene, în condiţiile în care marţi Traian Băsescu se va întâlni, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru a discuta în mod deosebit legat de utilizarea fondurilor europene.

Liderii PDL s-au reunit duminică seară, la sediul din Aleea Modrogan, unde au discutat, cel mai probabil, tot despre concluziile reuniunii de la Bruxelles.
 


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close