Antena 3 CNN Politică Băsescu se vede sâmbătă cu autoritățile locale din Harghita și Covasna

Băsescu se vede sâmbătă cu autoritățile locale din Harghita și Covasna

Băsescu se vede sâmbătă cu autoritățile locale din Harghita și Covasna
Sursa foto: Trian Bãsescu
13 Feb 2009   •   17:59

Primarii şi preşedinţii de consilii din judeţele Covasna şi Harghita au fost invitați sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu la reşedinţa de protocol din staţiunea Covasna, pentru o discuţie informală.
"Mă voi întâlni mâine cu prefecţii, cu şefii SRI din Covasna şi Harghita şi cu poliţia locală", a afirmat preşedintele Traian Băsescu.
Preşedintele a precizat că în discuţiile cu autorităţile locale vor fi abordate problemele celor două judeţe, aşa cum face de obicei. "Numai că acum am avantajul că încă este un Guvern care nu-mi e ostil, poate reuşesc să transfer ceva din problemele de aici către Guvern, să le ia să le rezolve", a spus şeful statului.
Întrebat de ce revine în judeţul Covasna, preşedintele a spus că este momentul potrivit, deoarece acum se discută bugetul, urmând apoi a fi repartizaţi banii pe judeţe, şi crede că este posibil ca măcar câteva dintre proiectele celor două judeţe să fie preluate de miniştri.
Preşedintele a sosit în staţiunea Covasna după ce a petrecut o zi în staţiunea braşoveană Predeal. Înainte de a pleca spre Covasna, Traian Băsescu a reiterat afirmațiile făcute săptămâna trecută la Budapesta, când a declarat că nu va exista niciodată autonomie teritorială în Secuime
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close