Antena 3 CNN Politică Băsescu şi-a decorat medicul de familie şi alţi aproape 200 de salariaţi ai Preşedinţiei

Băsescu şi-a decorat medicul de familie şi alţi aproape 200 de salariaţi ai Preşedinţiei

Băsescu şi-a decorat medicul de familie şi alţi aproape 200 de salariaţi ai Preşedinţiei
10 Iun 2010   •   09:01



Preşedintele Traian Băsescu şi-a decorat medicul de familie, în semn de apreciere deosebită a activităţii eficiente şi meritorii. Şeful statului şi-a arătat recunoştinţa şi faţă de fotograful şi cameramanul oficiali. Aceştia au fost şi ei decoraţi, iar aghiotantul, pilotul de elicopter şi consilierul pe probleme secrete au fost înaintaţi în grad, scrie Puterea.

La scurt timp după alegerile prezidenţiale, şeful statului a semnat un decret prezidenţial colectiv prin care a decorat aproape 200 de salariaţi ai Administraţiei Prezidenţiale. Printre cei decoraţi de Traian Băsescu se află medicul de familie Astrid Cristina Sburlan.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, a declarat pentru Puterea că doamna Sburlan este medicul de familie al preşedintelui, deşi acest lucru nu apare în niciun act oficial.

Sburlan este menţionată pe pagina de internet a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, ca făcând parte din Unitatea de Primiri Urgenţe.

Dintre cei decoraţi face parte şi Sorin Mişcoci, cameramanul oficial al preşedintelui. Acesta a primit Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a III-a.

Fotografului oficial, Lupşa Sorin Mihai i s-a acordat Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Prin acelaşi decret din 14 decembrie 2009, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu a fost făcut Cavaler al Ordinului Credincios.

Pe 7 aprilie 2010, preşedintele ţării şi-a mai decorat şi finul de cununie, fiul unui lider PDL din Argeş.

Antena 3

×
Subiecte în articol: medic cameraman fotograf
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close