Antena 3 Politică Băsescu şi Patriciu s-au dat reciproc în judecată. Despăgubiri ?grele?: un leu versus un euro

Băsescu şi Patriciu s-au dat reciproc în judecată. Despăgubiri ?grele?: un leu versus un euro

03 Dec 2009   •   15:08
Băsescu şi Patriciu s-au dat reciproc în judecată. Despăgubiri ?grele?: un leu versus un euro
Sursa foto: Dinu Patriciu

Preşedintele Traian Băsescu şi omul de afaceri Dinu Patriciu îşi continuă războiul politic în instanţă. Dacă şeful statului a depus deja miercuri, la judecătorie, o reclamaţie împotriva Patriciu, pentru "minciună şi trucarea unor filmări", astăzi a fost rândul omului de faceri să recurgă la un gest similar. Omul de afaceri Dinu Patriciu declara, sâmbătă, că îl va da şi el în judecată pe Traian Băsescu pentru calomnie, acuzând folosirea de către preşedinte, la adresa sa, a apelativelor "mincinos" şi "om care truchează casete". Procesul urmează să înceapă în 4 mai 2010.
Despăgubirile cerute de cei doi combatanţi sunt mai mult simbolice: Băsescu cere compensaţii în moneda naţională în valoare de un leu, Patriciu ripostează cu moneda UE, solicitând un euro.
În urmă cu o zi, preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Dinu cerând instanţei Judecătoriei sectorului 1-Secţiei civile să fie obligat la despăgubiri de un leu, procesul urmând să înceapă în 21 aprilie.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close