Antena 3 CNN Politică Băsescu: Subiectele mele nu sunt aşa importante ca divorţul lui Iri

Băsescu: Subiectele mele nu sunt aşa importante ca divorţul lui Iri

Băsescu: Subiectele mele nu sunt aşa importante ca divorţul lui Iri
Sursa foto: Foto: Intanct Images
24 Feb 2011   •   17:55

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, pe teme europene. Şeful statului şi-a început discursul cu o glumă la adresa presei tabloidale, în centru căreia se află divorţul din Irinel Columbeanu şi Monica Gabor.

Acesta a spus, cu "modestie", că subiectele pe care le va atinge în cadrul acestui discurs nu sunt la fel de interesante ca această despărţire mondenă.

"Fiind probleme de interes european, cu o reflectare puternică în ceea ce trebuie să se întâmple în România, sunt convins că nu sunt de interes pentru dumneavoastră, dar eu am obligaţia să-mi fac datoria de a le aduce la cunoştinţa publicului, urmând ca dumneavoastră să faceţi ce vreţi cu aceste puncte de vedere. Nu sunt de importanţa unor situaţii dramatice, ca divorţul lui Irinel sau... Nu. Sunt lucruri mult mai simple astea şi cred că nu vă interesează"

Băsescu a vorbit, joi, de la Palatul Cotroceni, despre seturile de măsuri care trebuie aplicate pentru creşterea competitivităţii României în raport cu ţările membre UE.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close