Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, tot mai nehotărât. Nu știe dacă să candideze sau nu la Primărie

Traian Băsescu, tot mai nehotărât. Nu știe dacă să candideze sau nu la Primărie

Traian Băsescu, tot mai nehotărât. Nu știe dacă să candideze sau nu la Primărie
Sursa foto: Foto: VideoNews
04 Feb 2016   •   20:49
În cea mai recentă ieșire publică, Traian Băsescu a dat un semnal foarte neclar despre o eventuală candidatură la Primăria Generală.

Am evitat să dau un răspuns pozitiv sau negativ, continui9 să mă mențin pe această poziție până la momentul potrivit. Cât de credibil aș fi eu să candidez la București, vorbind despre o clasă politică nouă, fiind în politică din anii 1990? Știu că una din problemele pe care le-aș avea este că nu există clasă politică nouă.”

Subiectul a fost discutat în ediția de joi a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Senatorul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a explicat că, urmărind declarația, Băsescu anunță că nu va candida.

Spune că nu va candida. Vă garantez că, prin ceea ce spune Băsescu acum, nu va candida. Dar ține lucrurile calde în ideea că ține numărul de voturi pentru propriul partid.”

În plus, liberalul Petre Roman a explicat că Băsescu dorește să păstreze eventualele voturi până în ultimul moment, pentru un alt candidat.

Nu își poate permite să piardă și pierde într-un mod care îi retează eventuala carieră politică propusă. Dacă intră în Parlament, cariera politică e asigurată.”

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close