Antena 3 CNN Politică Băsescu: Ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari ţipă acum (VIDEO)

Băsescu: Ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari ţipă acum (VIDEO)

Băsescu: Ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari ţipă acum (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Sep 2010   •   13:30

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în timpul unei vizite la Dorneşti, că nu situaţia ţării este dramatică, ci situaţia în care se află fondul de pensii, întrucât "un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joacă". Potrivit Mediafax, şeful statului susţine că "ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiile ţipă acum".

Întrebat de ziarişti dacă situaţia ţării este atât de damatică, aşa cum a afirmat cu o zi în urmă, Băsescu a răspuns: "Situaţia ţării nu, a fondului de pensii da. Un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joacă".

În opinia preşedintelui, soluţia este să "aducem bani din altă parte". Întrebat dacă banii vor fi luaţi tot de la FMI, Băsescu a spus: "Vedem. Variantele sunt multe. Când aplaudaţi când se cumpărau voturi cu dublarea pensiilor vinovat era preşedintele, că nu vrea mărirea pensiilor, când spuneam că nu este sustenabilă".

Băsescu a mai fost întrebat dacă noii miniştri vor avea capacitatea să colecteze mai mult la fondul de pensii. Potrivit preşedintelui, nu este vorba despre colectare, ci despre resurse financiare.

"Cert este că exact ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiiile acum ţipă. Şi dintre oamenii politici, şi din presă", a mai spus Băsescu.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: voturi pensii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close