Antena 3 Politică Băsescu, un campion al ipocriziei. Declaraţii ameţitoare ale preşedintelui suspendat

Băsescu, un campion al ipocriziei. Declaraţii ameţitoare ale preşedintelui suspendat

de L.D.    |    30 Iul 2012   •   20:51
Băsescu, un campion al ipocriziei. Declaraţii ameţitoare ale preşedintelui suspendat
Sursa foto: Foto: Mediafax

Dana Grecu a prezentat în ediţia de luni a emisiunii La ordinea Zilei un video în care Traian Băsescu face nişte declaraţii uimitoare.

Traian Băsescu declara săptămâna trecută într-o emisiune televizată că obiectivul lui la acest referendum este să obţină mai multe voturi cu NU, pentru nedestituirea preşedintelui, decât cu DA.

"Eu nu sunt un om să se ascundă sub un prag. Obiectivul meu este să obţin cu un vot mai mult pentru rămânerea în funcţie decât împotrivă."

De asemenea, acesta a declarat că boicotarea referendumului sau îndrumarea populaţiei de a sta acasă ar fi atitudinea unui preşedinte laş.

"Eu nu vreau să rămân în funcţie la masa verde", a mai adăugat acesta.


Radu Tudor a declarat însă că declaraţiile preşedintelui sunt specifice onestităţii politice a preşedintelui. "Nu are două vorbe la un loc timp de 5 minute", a declarat acesta. "Ce spune azi, dezminte mâine".

"Nu putem să punem nici un fel de bază pe cuvântul lui de om politic şi cu atât mai mult nu ne putem imagina că omul acesta ar putea să conducă în continuare în calitate de preşedinte România", a mai adăugat Radu Tudor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close