Băsescu: Uneori, limbajul meu nu e cel mai adecvat, nu e al unui preşedinte scrobit

de M.Z.    |    20 Iul 2012   •   15:57
Băsescu: Uneori, limbajul meu nu e cel mai adecvat, nu e al unui preşedinte scrobit Foto: Agerpres

Preşedintele suspendat Traian Băsescu spune, într-o înregistrare video pe Facebook, că uneori limbajul său nu este cel mai adecvat sau, în orice caz, "nu e limbajul unui preşedinte scrobit".

"Unul dintre reproşurile care mi se fac este legat de limbaj. Eu recunosc că uneori limbajul meu nu este cel mai adecvat sau, în orice caz, că nu e limbajul unui preşedinte scrobit", menţionează Băsescu, într-o înregistrare video pe Facebook adresată celor care îi aduc reproşuri, informează Mediafax.

"Trebuie să vă spun însă un lucru. De când am devenit preşedinte mi-am propus să nu mă transforme funcţia. Eu vreau să rămân tot om, un om normal cu bunele şi relele lui, un om care pleacă de la premisa că a doua zi după ce nu mai este preşedinte va trebui să trăiască la fel cum a trăit înainte de a fi preşedinte. (...)De aceea, uneori mai scap şi licenţe de limbaj, pe care trebuie să vă spun că le şi regret, dar după ce au plecat", spune el.

Traian Băsescu arată că, de aceea, îşi permite să se comporte normal. "Merg în restaurant cu soţia ca orice român, merg la o distracţie la o nuntă sau la o sărbătoare locală ca orice român şi, altfel, nu îmi propun să le arăt românilor că sunt altfel decât sunt", adaugă el.

x close