Antena 3 CNN Politică Bătălia se dă în doi. Antonescu şi Orban, singurii candidaţi la şefia PNL

Bătălia se dă în doi. Antonescu şi Orban, singurii candidaţi la şefia PNL

Bătălia se dă în doi. Antonescu şi Orban, singurii candidaţi la şefia PNL
Sursa foto: orban antonescu
06 Mar 2010   •   09:29

Crin Antonescu şi Ludovic Orban sunt singurii candidaţi la şefia PNL, după ce Viorel Cataramă nu a depus o listă cu membrii echipei sale, până sâmbătă la ora 7.00, conform noului statut.

Potrivit secretarului general al PNL, Radu Stroe, Cataramă nici nu şi-a anunţat intenţia de a depune o astfel de listă. ?Viorel Cataramă nu numai că nu şi-a depus candidatura, dar nici măcar nu a dat un telefon la Secretariatul general pentru a anunþa că va depune o listă. Timpul pentru Cataramă s-a epuizat?, a spus Stroe.

Cei doi lideri rămaşi în cursă şi-au depus listele la Secretariatul general. Surse din PNL susţin că pe lista lui Antonescu se află nume ca Norica Nicolai, Varujan Vosganian, Relu Fenechiu sau Dan Radu Ruşanu, în timp ce Orban a reuşit să convingă în special liderii de filiale care s-au exprimat împotriva votului pe liste. Printre aceştia, Antonel Tănase, Horia Cristian, Cătalin Deaconescu, Andrei Petrescu şi Gabriel Berca. Acesta din urmă a declarat pentru Antena3.ro că a acceptat să figureze pe o listă, deşi votase pentru candidaturile individuale, pentru că este nevoie de o competiţie democratică în PNL.

?S-a votat ieri un nou statut ştiu că domnul Orban nu are prea multe şanse, dar trebuie ca în acest partid să existe o competiţie democratică? a spus Berca.

Vezi lista lui Crin Antonescu

Vezi lista lui Ludovic Orban

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Antonescu Orban PNL
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close