Antena 3 CNN Politică BEC a oprit numărătoarea voturilor nule. Rezultate parţiale: 629 voturi pentru Băsescu, 552 pentru Geoană

BEC a oprit numărătoarea voturilor nule. Rezultate parţiale: 629 voturi pentru Băsescu, 552 pentru Geoană

BEC a oprit numărătoarea voturilor nule. Rezultate parţiale: 629 voturi pentru Băsescu, 552 pentru Geoană
Sursa foto: BEC
12 Dec 2009   •   14:15

BEC a oprit numărătoarea voturior nule din cauza oboselii membrilor. Renumărarea va fi reluată duminică, la ora 08.00. După numărarea voturilor din 27 de judeţe, membrii BEC au identificat 629 de voturi valabil exprimate pentru Traian Băsescu şi 552 pentru Mircea Geoană, spun surse citate de Mediafax.

Potrivit agenţiei de presă, o parte dintre membrii BEC au părsit deja sediul instituţiei, fără a confirma că procesul de verificarea a voturilor nule a fost suspendat.

Surse din BEC au declarat agenţiei că până acum, au fost verificate aproape jumătate din buletinele de vot sosite la Biroul Electoral Central.

Până în acest moment s-au verificat 72.213 voturi din cele 138.476, buletine ce provin din 27 de judeţe. Surse apropiate birourilor electorale judeţene vorbesc deja despre nereguli descoperite. În judeţul Dolj, spre exemplu, într-o secţie de votare au fost găsite 60 de buletine anulate, în loc de 17, cum era scria în procesul verbal. La Craiova s-a descoperit că în dosarele cu voturi nule de la două secţii nu era nimic.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BEC
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close