Antena 3 CNN Politică Becali despre EBA: ?Decât să nu facă nimic şi să nu arate frumos, mai bine o fată drăguţă în PE"

Becali despre EBA: ?Decât să nu facă nimic şi să nu arate frumos, mai bine o fată drăguţă în PE"

Becali despre EBA: ?Decât să nu facă nimic şi să nu arate frumos, mai bine o fată drăguţă în PE"
Sursa foto: Gigi Becali
26 Mai 2009   •   17:37

Gigi Becali, candidat al PRM la alegerile europarlamentare, s-a pronunţat marţi în favoarea accederii Elenei Băsescu în legislativul UE, apreciind că aceasta este o fată draguţă, care "ar apărea frumos în Parlamentul European". Totuşi, Becali nu şi-ar lăsa fetele să urmeze o carieră în politică, deorece aceste domeniu ar fi potrivit numai pentru bărbaţi.
?Eu am o părere bună despre Elena Băsescu. E o fată draguţă, furmoasă, care am înţeles că a făcut studiile prin America, care ar apărea frumos în Parlamentul European. Ce, alţii sunt mai deştepţi? Nu e chiar puştoaică, are 29-30 de ani (..) Să zică toţi din Parlamentul European: Uite o româncă frumoasă europarlamentar. Decât să nu facă nimic şi să nu arate frumos, mai bine aşa?, a afirmat Gigi Becali.
Gigi Becali a subliniat însă că nu şi-ar îndruma fetele către o carieră politică, deaorece e pentru bărbaţi.
?Părerea mea e că politica e pentru bărbaţi. Asta e opinia mea şi părerea mea. Dar asta e politica care se face în toată lumea. Până la urmă ne obligă să avem echipe de femei de fotal şi să jucăm cu trei femei într-o echipă de fotbal ca să fie corect politic?, a mai spus Gigi Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close