Antena 3 CNN Politică Becali, despre pasul în PRM: ?Ce doctrină? Am intrat pe liste impresionat de Vadim Tudor?

Becali, despre pasul în PRM: ?Ce doctrină? Am intrat pe liste impresionat de Vadim Tudor?

Becali, despre pasul în PRM:  ?Ce doctrină? Am intrat pe liste impresionat de Vadim Tudor?
Sursa foto: Gigi Becali, CV Tudor
21 Apr 2009   •   14:43

Gigi Becali susţine că a intrat pe lista PRM, impresionat de modul în care liderul partidului, CV Tudor ?s-a bătut ca un leu? pe posturile de televiziune solicitând eliberarea sa.

?A fost numai pentru Vadim. Doctrină, ce, de doctrină duce ţara asta lipsă? Duce de oameni de suflet, de inimă, de dragoste. De haină, de schimbat haina morală a oamenilor asta duce ţara asta lipsă. Nu ştiu ce motiv a avut dânsul eu am spus motivul meu. M-a impresionat şi am intrat pe liste pentru Vadim Tudor. Punct? a declarat marţi presei, patronul din Pipera.

Becali a explicat că decizia de a participa la alegerile pentru Parlamentul European pe listele PRM a fost influenţată de mama sa. ?Faptul că m-am implicat pe liste şi faptul ca am intrat a fost influenţat de mama mea care în momentul în care am sunat-o, a început să plângă disperată la telefon şi să spună să-i dea D-zeu sănătate domnului Vadim şi nu ştiam de ce. Apoi mi-a spus Virgil că Vadim s-a zbătut ca un leu pe toate posturile de televiziune să-mi ia apărarea şi atunci am spus da, omul acesta merită să intru pe listele lui? a mai spus omul de afaceri.

Becali a recunoscut că a fost vizitat în arestul Poliţiei atât de liderul PRM, cât şi de deputatul social-democrat, Viorel Hrebenciuc, prietenul său ?intim?.

?Ce poate să facă Hrebenciuc? E deputat. Să dea o lege în Parlament care să mă elibereze pe mine?
Hrebenciuc este şi prietenul meu intim. A fost în arest la mine. E un om de mare calitate? a afirmat Becali excluzând scenariul eliberării sale ca urmare a unor presiuni politice.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Becali PRM leu eliberare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close