Antena 3 CNN Politică Becali: Îmi anunţ candidatura la preşedinţie în următoarele săptămâni

Becali: Îmi anunţ candidatura la preşedinţie în următoarele săptămâni

Becali: Îmi anunţ candidatura la preşedinţie în următoarele săptămâni
Sursa foto: Gigi Becali
09 Sep 2009   •   13:05

Cu dosarul de urmărire penală al parchetului pe propriul cap, europarlamentarul Gigi Becali a declarat miercuri, la Parchet, că îşi va anunţa oficial candidatura pentru Cotroceni în următorele două trei săptămâni.
"Da, candidez, îmi voi anunţa oficial candidatura în două-trei săptămâni", a precizat Becali, la Parchetul General, unde ar urma să i se prezinte materialul de urmărirre penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale.
Patronul Stelei a susţinut că, după anunţul oficial al candidaturii sale, îl va demasca pe "tiranul care a comandat arestarea sa".
Europarlamentarul Gigi Becali afirmase pe 1 septembrie, că se gândeşte în mod serios să candideze la alegerile prezidenţiale, 95% fiind sigur de această decizie, restul de 5 procente depinzând de poziţia familiei sale. "Nu sunt încă 100% sigur ca voi candida, dar strâng semnăturile. Postul de europarlamentar îl voi menţine şi voi candida la Preşedinţia României", a declarat atunci Gigi Becali.
Europarlamentarul Gigi Becali s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, unde a fost chemat de procurori pentru a-i aduce la la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn. Potrivit aceloraşi surse, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a prezentat, miercuri, şi Mihai Mila, unul dintre acuzaţii din dosar.

GIGI BECALI: "PĂI DA ŞI NORMAL CĂ AM SĂ CANDIDEZ!"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Becali cotroceni Parchet candidatura
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close