Antena 3 CNN Politică Becali susţine că negociază cu Antonescu fuziunea PNG - PNL. Ce a cerut europarlamentarul

Becali susţine că negociază cu Antonescu fuziunea PNG - PNL. Ce a cerut europarlamentarul

Becali susţine că negociază cu Antonescu fuziunea PNG - PNL. Ce a cerut europarlamentarul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    10 Oct 2012   •   21:11

Europarlamentarul George Becali s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, a declarat, miercuri, şeful noii generaţii.

În plus, Becali i-ar fi cerut lui Antonescu să-l facă membru de partid în PNL, urmând ca sediul în valoare de un milion de euro să intre în proprietarea liberalilor, a spus europarlamentarul la un post TV, potrivit Mediafax.

De asemenea, Gigi Becali mai vrea şi să fie susţinut pentru un nou mandat de europarlamentar, spunându-i lui Antonescu că are o simpatie publică de 2-3% care poate contribui la scorul politic al formaţiunii.

Europarlamentarul a susţinut că preşedintele PNL i-ar fi precizat că nu-i poate da un răspuns imediat, ci în aproximativ o săptămănă.

"El mi-a spus aşa: . Mi-a spus că-mi dă răspuns într-o săptămână, dar încă nu a trecut o săptămână", a mai susţinut Becali.

În plus, între condiţiile puse de Becali este aceea de a fi susţinut de PNL pentru un nou mandat de europarlamentar şi, ulterior, pentru un mandat de senator.






×
Subiecte în articol: Gigi Becali Crin Antonescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close