Antena 3 CNN Politică Becali: Voi candida, susţinut de USL, în Capitală. Liderii uniunii nu au confirmat informaţia

Becali: Voi candida, susţinut de USL, în Capitală. Liderii uniunii nu au confirmat informaţia

Becali: Voi candida, susţinut de USL, în Capitală. Liderii uniunii nu au confirmat informaţia
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    11 Oct 2012   •   22:30

Europarlamentarul George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat, joi seară, că el va fi susţinut de USL pentru un mandat într-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG la susţine uniunea la alegerile din iarnă.

"Crin Antonescu m-a sunat acum o oră şi mi-a spus că nu va fi vorba despre o fuziune (PNG - PNL - n.r.), s-a consultat şi cu domnul Ponta şi au ajuns la concluzia să semnăm un protocol de susţinere: PNG susţine USL şi Becali susţine USL, iar eu voi fi susţinut de USL într-un colegiu din sectorul 6. Mai multe detalii din punct de vedere juridic vă vom spune luni după-amiază sau marţi, pentru că vom semna un protocol de colaborare, de susţinere, împreună cu domnul Antonescu şi cu domnul Ponta", a afirmat George Becali, joi seara, la un post TV, informează Agerpres.

El a susţinut că "s-a găsit această soluţie ca să nu mai deranjeze pe nimeni, pentru că sunt voci în PNL care nu vor fuziune".

"Şi, atunci, nu va fi fuziune, va fi o susţinere politică din partea PNG şi din partea USL pentru Becali", a susţinut eurodeputatul.

Mai mulţi membri ai PNL au afirmat în aceste zile că nu este oportună o fuziune a PNG cu PNL.

Până joi seara, candidatura lui Becali susţinut de USL nu a fost confirmată de liderii Uniunii.

Europarlamentarul George Becali a spus miercuri, că s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a-i propune fuziunea cu PNG.




×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close