Antena 3 CNN Politică Berceanu face curăţenie la Ministerul Transporturilor. Trei directori de regionale, demişi

Berceanu face curăţenie la Ministerul Transporturilor. Trei directori de regionale, demişi

Berceanu face curăţenie la Ministerul Transporturilor. Trei directori de regionale, demişi
30 Dec 2008   •   19:11

Demiterile de şefi continuă la Ministerul Transporturilor. Alţi trei directori de la societăţile din subordinea Ministerului, de data aceasta de la Drumuri şi Poduri Braşov şi Bucureşti, au fost daţi afară de Radu Berceanu. Aceştia urmează unui lung şir de demiteri, pe care ministrul le-a decis din prima zi a mandatului.
Şeful Direcţiei de Drumuri şi Poduri Bucureşti fost demis din funcţie în urma unei verificări care a scos la iveală o mulţime de nereguli legate de salarizare.
În urmă cu circa 3 săptămâni la Direcţia de Drumuri şi Poduri Bucureşti a avut loc un audit, ocazie cu care s-a constatat depăşirea fondului de salarii cu 10 miliarde lei vechi.
La Braşov, sancţiunile au fost puţin mai dure. Doi dintre şefi au rămas fără scaun, din cauza problemelor legate de deszăpezire.
Conducerea Regionalei de Drumuri şi poduri Braşov va fi asigurată de Mircea Olariu, fost director tehnic în cadrul Regionalei. Directorul demis spune însă că decizia este un abuz şi că o va ataca în instanţă.
Între timp, noul director al regionalei şi-a luat deja în primire biroul. Mircea Olariu este sigur că va rezolva problemele zonei într-o altă manieră decât vechea conducere.
"Probleme majore nu poate ridica decât vremea, noi suntem pregătiţi pentru aşa ceva, avem materiale destule, maşinile sunt în baze. Sunt convins că vom face faţă cu brio! " a spus acesta.
Noul director al regionalei Braşov a convocat o şedinţă în care a discutat cu angajaţii despre problemele legate de drumurile din zonă.
Antena 3

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close