Antena 3 CNN Politică Berceanu: Liderii USL ar trebui să fie „tâmpiţi“ să demită Guvernul înainte să simtă „merele în pârg“

Berceanu: Liderii USL ar trebui să fie „tâmpiţi“ să demită Guvernul înainte să simtă „merele în pârg“

Berceanu: Liderii USL ar trebui să fie „tâmpiţi“ să demită Guvernul înainte să simtă „merele în pârg“
12 Feb 2011   •   16:51

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că USL mimează dorinţa de a da jos Guvernul Boc, el apreciind că reprezentanţii opoziţiei ar trebui să fie "tâmpiţi" ca să demită Executivul înainte să simtă că "merele sunt în pârg", informează Mediafax.
   
Radu Berceanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu crede în eforturile Uniunii Social-Liberale (USL) de a demite Guvernul Boc printr-o moţiune de cenzură.
   
"Eu sunt dintre aceia care cred cu tărie că nu va fi nicio problemă, nicio moţiune câştigătoare, nu din cauză că vom vrea noi, ci că nu vor vrea cei de la USL. USL nu vrea. USL va mima cu multă forţă şi tărie că vor să ne dea jos. Când? Mâine dimineaţă! La cât? La şapte!", a declarat Radu Berceanu.
   
El a apreciat că partidele de opoziţie nu vor întreprinde nici o acţiune politică de demitere a Guvernului, înainte ca "merele să fie în pârg".
   
"Nu vor face nimic cu adevărat să ne dea jos. Ar trebui să fie şi tâmpiţi. Ei vor face ceva cu adevărat să ne dea jos când vor simţi că merele sunt în pârg, abia atunci. Până atunci nu vor face nimic, vor fi doar în mimică, numai şi numai mimică. Nu va fi nicio încercare de suspendare a preşedintelui. Nici pomeneală. Aaa, vor mima, vodevilul va fi zilnic: noi încercăm să îl dăm jos pe tiranul care face şi care drege. Zilnic va fi chestia asta, dar nici o încercare de-adevăratelea", a afirmat preşedintele PDL Dolj.
   
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că Uniunea Social-Liberală va depune doar o moţiune de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune parlamentară, el precizând şi că pe 25 martie e ziua fiicei sale şi nu vrea să facă politică atunci.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close