Antena 3 CNN Politică Berceanu: USL este în faţa PDL. Ne trebuie o formulă de coagulare, din timp, nu în pragul alegerilor

Berceanu: USL este în faţa PDL. Ne trebuie o formulă de coagulare, din timp, nu în pragul alegerilor

Berceanu: USL este în faţa PDL. Ne trebuie o formulă de coagulare, din timp, nu în pragul alegerilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Sep 2011   •   17:29
Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat că nu este atât de lipsit de experienţă încât să nu realizeze că USL se află "în faţa” democrat-liberalilor, precizând că PDL trebuie să facă "din timp o formulă de coagulare”, nu în pragul alegerilor, conform Mediafax.

"Am pus problema şi în 15 iulie şi în 20 şi ceva august a relaţiei cu UNPR. Cred că nu mă bănuieşte nimeni că după 21 de ani aş fi atât de lipsit de experienţă încât să nu îmi dau seama că în momentul în care în faţa noastră se află USL-ul cu trei formaţiuni sau două şi ceva, PNL, PSD şi PC, noi nu trebuie să facem o anumită formulă, ca să putem face contraponderea respectivă”, a declarat Berceanu.

"Dar această formulă trebuie să o ştim şi să o facem din timp pentru că nu putem să aflăm în pragul alegerilor cum o să candidăm. Sau cel puţin noi la Dolj nu putem. Aşa e la noi. Cine crede că e altfel să vină să candideze aici şi să o facă mai bine”, a adăugat Berceanu.

Berceanu a folosit ca exemplu cazul primarului din Calafat, Mircea Guţă, pe care „l-a făcut primar şi le-a dat viceprimarul afară”. "Se duce la UNPR şi ne pomenim că îl susţinem cu mult elan la alegeri. Niciodată! Garantez, niciodată!”, a conchis Radu Berceanu.

×
Subiecte în articol: Radu Berceanu USL pdl alegeri primar Dolj
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close