Antena 3 CNN Politică Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, percheziţionat de DNA

Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, percheziţionat de DNA

Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, percheziţionat de DNA
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Ian 2011   •   11:42

Procurorii DNA Piteşti au descins, miercuri, la biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Acesta este cercetat într-un caz care vizează o sponsorizare a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Avocatul lui Nicolescu susţine că preşedintele CJ Argeş nu a fost încă înştiinţat ce calitate are în acest dosar.

"Nu există vreo acuzaţie oficială până la această oră, domnul Constantin Nicolescu nu a fost înştiinţat ce calitate are în acest dosar. Se face o percheziţie. Este un dosar de sponsorizare şi s-ar putea ca în această după-amiază (n.r. - miercuri după-amiază) domnul Nicolescu să fie chemat la DNA Piteşti, dar până în acest moment nu a fost informat nici asupra acuzaţiilor şi nici despre vreo chemare la DNA", a declarat Radu Rotaru, avocatul lui Constantin Nicolescu, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, social-democratul este cercetat de procurorii anticorupţie într-un dosar în care instituţia pe care o conduce a sponsorizat Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului cu suma de aproximativ 125.000 de lei.

Surse din cadrul anchetei au declarat că banii au fost donaţi în 2009 pentru două obiective, respectiv ridicarea la rang de arhipepiscopie a Episcopiei Argeşului şi Muscelului şi refacerea Bisericii "Sân Nicoară" din Curtea de Argeş, dar au precizat că nu se cunosc acuzaţiile împotriva preşedintelui CJ.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close