Blaga: Am convingerea că moţiunea de cenzură nu va trece. Boc ştie bine cum stăm

de A.M.P    |    25 Apr 2012   •   13:48
Blaga: Am convingerea că moţiunea de cenzură nu va trece. Boc ştie bine cum stăm Foto: Intact Images

Preşedintele Senatului Vasile Blaga a declarat, miercuri, că este convins de faptul că moţiunea de cenzură nu va trece şi că preşedintele PDL, Emil Boc, ştie foarte bine cum stă coaliţia din acest punct de vedere, informează Mediafax.

"Toate lucrurile sunt luate în considerare. Partidul este mobilizat şi coaliţia este mobilizată pentru moţiunea de cenzură. (..) Am convingerea că nu va trece moţiunea de cenzură", a spus Blaga.
   
El a arătat că este problema grupurilor parlamentare să discute cu fiecare parlamentar în parte, în coaliţie, despre modul în care se va comporta în momentul votului şi a pecizat că preşedintele PDL ştie care este situaţia în acest moment.
   
"Domnul preşedinte Emil Boc ştie foarte bine cum stăm şi moţiunea de cenzură nu va trece", a afirmat preşedintele Senatului.
   
Despre posibile alte plecări din PDL, în ziua moţiunii, Vasile Blaga a spus că nu crede că vor mai exista.

"Cinstit, nu, nu cred. Nu avem ce să negociem. Până la urmă, suntem toţi membri ai partidelor care susţin coaliţia. Eu nu înţeleg cum ai putut susţine atâta timp Guvernul, atunci când ţi-a convenit, şi nu îl mai susţii şi îţi inventezi o mică sau o mai mare problemă în zilele astea", a mai declarat Blaga.
   
Preşedintele Senatului a adăugat că "toţi cei care ţin la partidele lor vor vota împotriva moţiunii", iar cei care vor vota pentru moţiune se vor situa în afara partidului.
   
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că USL are, în acest moment, 224 de parlamentari înscrişi în grupurile sale parlamentare, el precizând că toţi vor vota moţiunea de cenzură depusă de opoziţie.

x close