Antena 3 CNN Politică Blaga: Am convocat Colegiul Director Naţional extraordinar al PDL luni la ora 11

Blaga: Am convocat Colegiul Director Naţional extraordinar al PDL luni la ora 11

Blaga: Am convocat Colegiul Director Naţional extraordinar al PDL luni la ora 11
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Iul 2012   •   22:07

Colegiul Director Naţional al PDL se va reuni, luni, la ora 11:00, pentru a lua măsurile care se impun, a declarat, miercuri seară, preşedintele PDL, Vasile Blaga.
   
"Am convocat pentru luni, la ora 11:00, printr-o dispoziţie de preşedinte al partidului, Colegiul Director Naţional Extraordinar tocmai pentru a lua toate măsurile care se impun în situaţia dată", a precizat Vasile Blaga într-o conferinţă de presă.
   
Blaga a declarat, miercuri, că PDL "este alături de preşedintele Traian Băsescu clar şi fără comentarii" şi a făcut un apel "solemn" adresat UDMR, UNPR şi grupului minorităţilor "să se trezească" şi să nu participe la acte de banditism politic.
   
Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, la ora 19.05, de la Parlament, solicitarea privind suspendarea sa din funcţie, anunţă Preşedinţia, care nu precizează dacă şeful statului va participa la şedinţa Camerelor reunite pe tema suspendării sale.

Parlamentul se întruneşte, joi, pentru a fi citită cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, iar vineri este programată şedinţa în care se va dezbate şi vota cererea de suspendare.
   
Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii privind faptele care i se impută, se precizează în Constituţie.
   

×
Subiecte în articol: presedintele Romaniei vasile blaga pdl
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close