Antena 3 CNN Politică Blaga: Comunicarea dintre PNL şi PDL ar trebui dezgheţată

Blaga: Comunicarea dintre PNL şi PDL ar trebui dezgheţată

Blaga: Comunicarea dintre PNL şi PDL ar trebui dezgheţată
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2010   •   22:25

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi seară, la o emisiune televizată, că relaţia dintre PNL şi PDL ar trebui "dezgheţată", chiar dacă există resentimente din ambele tabere.

"Ambele partide (PNL şi PDL, n.r.) ar trebui să găsească căi pentru un dezgheţ de comunicare", a declarat Blaga la postul B1 Tv, răspunzând astfel unei întrebări referitoare la o afirmaţie făcută de Vasile Stoica. Potrivit acestuia, cele două formaţiuni ar trebui să facă un pas înapoi şi să refacă dreapta pe scena politică românească.

"Nu cred că niciodată PNL nu va face parte dintr-o coaliţie cu PDL", a mai precizat liderul PDL.

Vasile Blaga este de părere, totodată, că liberalii nu pot coopera cu social-democraţii într-un guvern. Potrivit liderului PDL, electoratul liberal ar sancţiona o eventuală susţinere a propunerilor PSD de către PNL. În opinia lui Blaga, măsurile propuse în prezent de social-democraţi sunt "ultracomuniste" şi nu se suţin.

Şefii din MAI aveau demisiile scrise

În cadrul emisiunii de marţi seară, Vasile Blaga a vorbit şi despre decizia de a demisiona din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.

Blaga a ţinut să precizeze că a luat această hotărâre a doua seară după protestul poliţiştilor din faţa Palatului Cotroceni, din 24 septembrie, după ce şeful statului şi premeirul anunţaseră că renunţă la serviciile Poliţiei Rutiere.

Fostul ministru a mai declarat că încă din dimineaţa zilei de 25 septembrie şefii din MAI aveau demisiile scrise, inclusiv Dan Fătuloiu, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române. Blaga a susţinut că le-a explicat acestora că nu acela este drumul de urmat.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: vasile blaga PNL MAI ministru demisie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close