Antena 3 CNN Politică Blaga, despre cazul Trăşculescu: Situaţia este regretabilă dar justiţia trebuie să îşi facă treaba

Blaga, despre cazul Trăşculescu: Situaţia este regretabilă dar justiţia trebuie să îşi facă treaba

Blaga, despre cazul Trăşculescu: Situaţia este regretabilă dar justiţia trebuie să îşi facă treaba
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Noi 2012   •   13:28

Parlamentarii PDL vor vota pentru ca în cazul deputatului Alin Trăşculescu justiţia să îşi poată face treaba, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, menţionând că incidentul afectează PDL în campanie, că situaţia este regretabilă, dar cei care au greşit trebuie să plătească.
   
"Situaţia este regretabilă", a spus Blaga, într-o intervenţie televizată, menţionând că PDL va proceda în acest caz aşa cum procedează de fiecare dată, astfel încât justiţia să îşi poată urma cursul.
   
"Când va veni solicitarea de la ministrul Justiţiei de ridicare a imunităţii, am vorbit şi cu liderul de grup Mircea Toader, deputaţii PDL vor fi în sală şi vor vota pentru ca justiţia să-şi facă treaba", a spus Blaga.
   
Întrebat dacă acest incident este "o pată" la adresa PDL în campanie, liderul PDL a răspuns: "Da, ne doare, ne afectează în campanie, dar cei care au greşit trebuie să plătească, iar justiţia să îşi facă treaba".
   
El a ţinut să sublinieze că PDL nu procedează în astfel de cazuri aşa cum procedează USL.
   
Tot duminică, purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii PDL vor fi prezenţi în plen pentru a înlesni actul de justiţie în cazul Trăşculescu.
   
"PDL consideră că justiţia trebuie să-şi facă datoria şi trebuie să fie lăsată să-şi facă datoria indiferent despre ce este vorba. Dacă va exista o solicitare în acest sens, parlamentarii PDL vor fi prezenţi în Parlament pentru a înlesni actul de justiţie", a spus Ungureanu.
   
Deputatul PDL de Vrancea Alin Trăşculescu a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant, sâmbătă seară, în timp ce primea bani de la un om de afaceri.
   
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că a primit din partea Ministerului Justiţiei solicitarea pentru ridicarea imunităţii în cazul deputatului PDL Alin Trăşculescu.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close