Antena 3 CNN Politică Blaga, despre implicarea lui Stolojan şi Udrea în infracţiuni energetice: Nastasiu vine cu copilării şi prostii

Blaga, despre implicarea lui Stolojan şi Udrea în infracţiuni energetice: Nastasiu vine cu copilării şi prostii

Blaga, despre implicarea lui Stolojan şi Udrea în infracţiuni energetice: Nastasiu vine cu copilării şi prostii
Sursa foto: Vasile Blaga
16 Noi 2009   •   12:31

Nastasiu trebuia să îşi facă datoria la DIICOT, în calitate de procuror al României nu să vină acum cu ?copilării? și ?prostii?, a declarat luni, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, referindu-se la dezvălurile făcute de Ciprian Nastasiu privind faptul că unii lideri ai PDL, precum Teodor Stolojan și Elena Udrea ar fi fost monitorizați fiind suspectaţi de infracţiuni în domeniul energetic.
"De copilăriile astea sunt absolut sătul. Domnul Nastasiu a fost procuror la DIICOT, trebuia să-şi facă datoria. În loc să vină cu prostii acum, trebuia să îşi facă datoria în calitate de procuror al României, la DIICOT, nu altundeva", a afirmat Vasile Blaga.
La rândul său, Adriean Videanu a spus că nu există informaţii în ministerul său care să confirme teza procurorului privitore la presupus implicarea unor colegi de partid în anumite afaceri ilegale în domeniul energetic. 
"Doamne, fereşte! La nivelul Ministerului Economiei nu avem niciun fel de informaţii. Domnul Nastasiu să vă spună", a spus Videanu, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Nastasiu.
Totodată, Videanu a susţinut că nu s-a pus vreodată problema privatizării centralei atomoelectrice de la Cernavodă. "S-a pomenit chestia asta cu Cernavodă, e o idioţenie maximă. Cât timp sunt eu ministru al Economiei nu se va pune problema nici înstrăinării, nici privatizării, nici a unităţilor 1-2, nici a unităţilor 3-4. E o prostie maximă", a comentat Videanu.
Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu, sancţionat din cauza dosarului Omar Hayssam, a susținut că la acea vreme se ocupa și de monitorizarea lui Dan Voiculescu, Theodor Stolojan, Verestoy Attila, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, "suspecţi de anumite infracţiuni".
Nastasiu a precizat că mandatele de monitorizare pentru Dan Voiculescu, Theodor Stolojan, Verestoy Attila, Elena Udrea şi Dorin Cocoş au fost cerute pentru a se vedea "dacă au acţiuni de influenţare a actului decident".
Fostul procuror a organizat, astăzi, o conferinţă de presă despre cartea scriitorului româno-american Victor Gaetan, care ar urma să apară sub titlul "Prădarea României" şi care conţine mărturia sa din perioada Omar Hayssam, dar şi despre dosarele pe care le avea în lucru înainte de a fi revoca.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close