Antena 3 CNN Politică Blaga, despre înscrierea lui Boc în Fundaţia Mişcarea Populară: Sper că nu s-a înscris într-o fundătură

Blaga, despre înscrierea lui Boc în Fundaţia Mişcarea Populară: Sper că nu s-a înscris într-o fundătură

Blaga, despre înscrierea lui Boc în Fundaţia Mişcarea Populară: Sper că nu s-a înscris într-o fundătură
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Feb 2014   •   16:48

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a apreciat că Emil Boc s-a înscris într-o fundătură, nu într-o fundaţie, şi a precizat că gestul său va fi discutat în partid, dar a evitat să spună dacă se va propune sancţionarea  primarului din Cluj-Napoca.

"Eu sper să nu se fi înscris într-o fundătură, nu într-o fundaţie. Da' e problema domniei sale. Fiecare vede şi apreciază loialitatea faţă de un partid prin prisma propriului caracter", a precizat, duminică, Vasile Blaga, rugat să comenteze înscrierea lui Emil Boc în Fundaţia Mişcarea Populară, informează Mediafax.

Totodată, Blaga a spus că vede în această mişcare în majoritate foşti colegi din PDL şi prea puţine persoane din societatea civilă.

Întrebat dacă Emil Boc s-a consultat cu el înainte de a se înscrie în fundaţie, Vasile Blaga a precizat că a aflat de la televizor.

"Am aflat astăzi (duminică - n.r.) de la televizor. Eu am mai discutat cu domnia-sa, dar nu mi-a spus că ar avea astfel de intenţii. Dimpotrivă, şi-ar dori să discutăm săptămâna viitoare în Bucureşti - poată o să şi discutăm - anumite aspecte legate inclusiv de partid", a precizat Blaga.

Liderul democrat-liberal a evitat să spună dacă va şi discutată excluderea lui Boc în şedinţa PDL de luni, evidenţiind că el nu a fost niciodată adeptul unor asemenea măsuri.

Totodată, Vasile Blaga a subliniat că nu există "o incompatibilitate" între calitatea de membru al unei fundaţii şi cea de membru al unui partid politic.

Primarul Emil Boc a anunţat, duminică, la Cluj, că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, în opinia sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close