Antena 3 Politică Blaga, despre o posibilă candidatură la Preşedinţie: Te pot tenta multe, dar ai nevastă acasă

Blaga, despre o posibilă candidatură la Preşedinţie: Te pot tenta multe, dar ai nevastă acasă

de G.S.    |    09 Mar 2013   •   09:00
Blaga, despre o posibilă candidatură la Preşedinţie: Te pot tenta multe, dar ai nevastă acasă
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, declară că viitorul candidat al partidului pentru Preşedinţia ţării va fi "susţinut puternic şi cu şanse". Întrebat dacă îl tentează o candidatură pentru această funcţie, el a răspuns: "Te pot tenta multe, dar ai nevastă acasă".

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, dacă este tentat de candidatura la preşedinţia ţării, Vasile Blaga a evitat răspunsul, spunând doar că partidul va decide cine va fi reprezentantul în această luptă electorală.

El a adăugat că a propus chiar adoptarea modelului Partidului Socialist Francez care şi-a desemnat candidatul la preşedinţie în urma unor alegeri interne.

"Partidul va decide cine va reprezenta. Am propus la un moment dat chiar, fiindcă am văzut cât de bine au prins Partidului Socialist Francez (...) alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie. Vom avea un candidat pe care-l vom susţine puternic şi cu şanse. Noi ştim să ne batem în campania electorală", a afirmat Blaga, conform pesurse.ro.

Întrebat din nou dacă ar fi tentat să candideze la Preşedinţia României dacă va câştiga şi alegerile pentru conducerea PDL, Blaga a răspuns: "Te pot tenta multe, dar ai o nevastă acasă".

Preşedintele PDL Vasile Blaga s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, pentru a-şi prezenta moţiunea "România Dreaptă. PDL - Politică dincolo de lozinci" cu care candidează la preşedinţia PDL.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close