Antena 3 CNN Politică Blaga, despre posibila excludere a lui Voinescu: avem nevoie de toţi oamenii

Blaga, despre posibila excludere a lui Voinescu: avem nevoie de toţi oamenii

Blaga, despre posibila excludere a lui Voinescu: avem nevoie de toţi oamenii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Ian 2013   •   12:28

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat dacă va discuta despre excluderea lui Sever Voinescu din PDL, că nu este preocupat să dea afară pe nimeni din partid, el menţionând totodată că sunt şi alte sancţiuni şi că PDL are nevoie de toţi oamenii.

"Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid. O să am o discuţie şi cu domnul Sever Voinescu, organizaţia de la Constanţa şi-a menţinut punctul de vedere, o să am o discuţie cu domnia sa, sunt şi alte sancţiuni, avem nevoie de toţi oamenii", a precizat Vasile Blaga, înainte de şedinţa PDL, informează Mediafax.

Blaga a precizat că nu l-a invitat pe Sever Voinescu la şedinţa BPN, deoarece acesta nu mai este membru şi că o să aibă o discuţie cu el.

Şeful democrat-liberalilor a spus joi, la Constanţa, că Sever Voinescu nu este o ţintă pentru partid, dar că situaţia acestuia va fi analizată în cadrul Biroului Permanent Naţional după ce democrat-liberalii constănţenii l-au acuzat că a făcut campanie unui contracandidat al liderului PDL Constanţa, Gigi Chiru.

Blaga susţine că documentele care îl încriminează pe Sever Voinescu sunt materiale promoţionale şi ziare de campanie în care susţine un alt candidat decât pe cel al partidului din care face parte.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, prezent la conferinţa de presă, a afirmat că Sever Voinescu a făcut politică mai mult pe reţele de socializare decât printre oameni şi că nu doreşte să comenteze afirmaţiile acestuia.



×
Subiecte în articol: vasile blaga Sever Voinescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close