Antena 3 CNN Politică Blaga, despre suspendarea lui Preda: Dacă va dori şi se va comporta ca atare, noi îl reprimim cu drag în partid

Blaga, despre suspendarea lui Preda: Dacă va dori şi se va comporta ca atare, noi îl reprimim cu drag în partid

Blaga, despre suspendarea lui Preda: Dacă va dori şi se va comporta ca atare, noi îl reprimim cu drag în partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2013   •   16:11
Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat că europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din partid, va fi reprimit "cu drag" în formaţiune, dacă va dori acest lucru şi se va comporta ca atare.
 
"Indiferent de cele spuse până acum, îmi pare rău că a trebuit să luăm această măsură de suspendare a calităţii de membru de partid a lui Cristi, pentru şase luni. Două au trecut deja, pentru că ele decurg din momentul în care decizia a fost luată de către Biroul Permanent Naţional. Dacă, sigur, va dori şi se va comporta ca atare, noi îl reprimim cu drag în partid", a declarat el, sâmbătă, după anunţarea rezultatelor votului pentru suspendarea din partid a lui Cristian Preda, conform Agerpres.
 
De asemenea fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, proaspăt ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, şi-a exprimat regretul pentru faptul că alegerea sa se petrece într-un moment tensionat, dar speră că vor fi găsite soluţii pentru toate problemele partidului. 
 
"E un moment foarte important din viaţa mea şi aş vrea să vă asigur că înţeleg gestul dvs ca o mână întinsă pentru a lucra împreună, nu numai pentru partid, ci şi pentru mai binele României. Îmi pare rău că e şi un moment tensionat în acelaşi timp. Eu sper să găsim în perspectivă soluţii pentru toate problemele partidului", a spus Predoiu. 
 
Consiliul Naţional de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi "pentru", 183 "împotrivă" şi 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru şase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru că în ultimii patru ani a luat poziţii publice prin care a atacat conducerea partidului. 
 
Europarlamentarul Cristian Preda le-a spus, anterior, colegilor săi din Consiliul Naţional de Coordonare al PDL că dacă vor vota suspendarea sa din partid pentru şase luni, nedreptatea va fi insuportabilă pentru el şi se va despărţi de ei.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close