Antena 3 CNN Politică Blaga, despre Udrea: Este mai mult cu sufletul în altă parte decât în PDL. A făcut figuraţie la dezbaterea bugetului

Blaga, despre Udrea: Este mai mult cu sufletul în altă parte decât în PDL. A făcut figuraţie la dezbaterea bugetului

Blaga, despre Udrea: Este mai mult cu sufletul în altă parte decât în PDL. A făcut figuraţie la dezbaterea bugetului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Dec 2013   •   12:09

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că s-a aşteptat ca Elena Udrea "să fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a făcut figuraţie câteva minute".
   
"M-aş fi aşteptat ca ea să fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare, de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a făcut figuraţie câteva minute şi atunci sigur că aş fi apreciat lucrurile astea. Dar eu cred că ea mai mult cu sufletul este în altă parte decât în PDL", a apreciat Vasile Blaga.
   
Blaga a mai fost întrebat de ziarişti dacă a mai discutat în ultima perioadă cu Elena Udrea şi dacă declaraţiile acesteia prejudiciază imaginea partidului.
   
"Am avut o discuţie cu domnia sa la cererea domniei sale înainte de a începe competiţia internă în partid, când a dorit să candideze, dar şi-a evaluat şansele şi probabil că a bătut în retragere din cauza asta. În rest, toate la timpul lor! ", a spus Blaga.
   

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close