Antena 3 CNN Politică Blaga: Erau necesare schimbările. Cei numiţi în funcţie sunt extrem de serioşi şi profesionişti

Blaga: Erau necesare schimbările. Cei numiţi în funcţie sunt extrem de serioşi şi profesionişti

Blaga: Erau necesare schimbările. Cei numiţi în funcţie sunt extrem de serioşi şi profesionişti
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Noi 2010   •   16:43

Fostul ministru, Vasile Blaga, s-a declarat mulţumit faţă de schimbările din funcţie din cadrul Ministerului de Interne şi al IPJ Neamţ, spunând că acestea erau necesare, având în vedere evenimentele petrecute în ultima vreme.

Mai mult decât atât, Blaga este de părere că noii oameni numiţi în funcţie sunt „extremi de serioşi şi profesionişti”, lucru pe care l-a constatat după ce a lucrat cu ei în mai multe rânduri.

Democrat-liberalul a adăugat că Dan Fătuloiu este dator cu o serie de explicaţii pentru greşelile făcute, din funcţia de secretar de stat al MAI.

De asemenea, Blaga consideră justificată şi demiterea lui Aurelian Şoric din funcţia de şef al IPJ Neamţ, menţionând că negarea caracterului infracţional al cămătăriei nu este acceptată de către o persoană care ar trebui să apere legea.

Cu toate acestea, fostul ministru este de părere că asemenea scandaluri nu ar fi trebuit mediatizate în acest fel şi că nu au făcut bine că „şi-au spălat hainele în public.



Blaga, în septembrie: Avem o echipă bună la MAI, ar fi o greşeală să se schimbe

Pe data de 28 septembrie, Vasile Blaga, proaspăt demis din funcţia de ministru de interne, a declarat că echipa din cadrul MAI este una extrem de competentă şi că schimbarea acesteia ar fi cea mai mare greşeală.

"Avem o echipă foarte bine pusă la punct în minister. (...) Ar fi o greşeală să se schimbe această echipă, dar nu o să se schimbe", a declarat Vasile Blaga care l-a şi asigurat pe noul ministru Igaş de susţinerea lui.

 



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close