Antena 3 CNN Politică Blaga îi arată pisica lui Băsescu: Adu-ţi aminte de noaptea alegerilor din 2009

Blaga îi arată pisica lui Băsescu: Adu-ţi aminte de noaptea alegerilor din 2009

Blaga îi arată pisica lui Băsescu: Adu-ţi aminte de noaptea alegerilor din 2009
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Mai 2014   •   18:25

Vasile Blaga iese la atac după declaraţiile anti-PDL ale preşedintelui Traian Băsescu. Liderul democrat-liberalilor spune că preşedintele este un mincinos şi că nu ar trebui să uite cine i-a câştigat, la limită, alegerile prezidenţiale din 2009.

 
"Minciună, domnule preşedinte, până că acum aţi spus neadevăruri. Minciunile domniei sale şi ale celor din Mişcarea Populară. Şi aş reaminti domnului preşedinte că doar noi, în acest partid, cu Blaga în frunte, l-am sprijinit. (...) Dar era un partid bun, în 2012, când l-au suspendat USL-iştii.

Îmi aduc aminte noaptea din alegerile din 2009 când am câştigat cu un număr de două voturi, mai puţin de două voturi pe secţia de votare şi când în toată ţara la miezul nopţii PSD-işti cântau . Aceşti oameni au muncit şi dimineaţa s-a văzut că, de fapt, dânsul câştigase alegerile şi cu eforturile acestor oameni. Domnul preşedinte a pregătit de luni de zile, acum, tot mai pregnant, zi de zi, candidatura doamnei Udrea la Preşedinţie. Eu nu cred în ea. Dacă dânsul crede, este foarte bine, este problema domniei sale să o voteze, nu avem nicio reţinere din acest punct de vedere. Dar nu ne poate impune nouă necondiţionat lucrul acesta, Partidului Democrat Liberal
", a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, potrivit Agerpres.

Declaraţiile lui Blaga au fost prezentate şi comentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close