Antena 3 CNN Politică Blaga îl vrea secretar general al PDL pe Flutur, iar pe Macovei şi Cristian Preda, în conducere

Blaga îl vrea secretar general al PDL pe Flutur, iar pe Macovei şi Cristian Preda, în conducere

Blaga îl vrea secretar general al PDL pe Flutur, iar pe Macovei şi Cristian Preda, în conducere
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Iun 2012   •   18:57

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, la depunerea candidaturii pentru preşedinţia Partidului Democrat Liberal, că şi l-ar dori în funcţia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei şi Cristian Preda i-ar vrea în conducerea partidului, menţionând că fiecare îşi va câştiga funcţia prin vot.

"Mi l-aş dori în funcţia de secretar general pe Gheorghe Flutur, ne ştim de atâta vreme, ne înţelegem de priviri. Aş dori ca domnul Flutur să fie secretar general, dacă voi câştiga alegerile", a afirmat Vasile Blaga.

Întrebat dacă a avut discuţii cu Monica Macovei pentru ca grupul reprezentat de ea să renunţe să candideze la preşedinţia partidului, şeful campaniei electorale a PDL a declarat că a avut foarte multe discuţii cu vicepreşedintele demisionar.

"Am discutat cu Monica Macovei şi Cristian Preda. (...) Am ajuns la concluzia că cele două proiecte de moţiuni sunt compatibile", a spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Şeful campaniei electorale a PDL a declarat că la moţiunea sa a lucrat inclusiv Traian Ungureanu. "Fiecare îşi va câştiga funcţiile prin vot la Consiliul Naţional, mi-aş dori foarte mult ca cei doi să facă parte din conducerea partidului", a spus Blaga.

Întrebat dacă Roberta Anastase şi Elena Udrea îl susţine, Vasile Blaga a spus: "Eu încă de la început am avut discuţii cu colegii pe care îi vedeţi şi cu şefii de organizaţii, în rest, cine a dorit a venit şi a semnat moţiunea. Îmi pare rău că nu au fost în Bucureşti parlamentarii în această perioadă, mi-aş fi dorit să vină cât mai mulţi alături de noi".

Vasile Blaga şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al PDL însoţit de mai mulţi susţinători
printre care Gheorghe Flutur, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Radu F Alexandru, Cristian Poteraş, Radu Berceanu, Costică Canacheu, Silviu Prigoană şi fiul său.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close