Antena 3 CNN Politică Blaga, întrebat dacă PDL îl susţine pe Băsescu dacă va fi suspendat: A spus că nu are nevoie de noi

Blaga, întrebat dacă PDL îl susţine pe Băsescu dacă va fi suspendat: A spus că nu are nevoie de noi

Blaga, întrebat dacă PDL îl susţine pe Băsescu dacă va fi suspendat: A spus că nu are nevoie de noi
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2013   •   22:16

Vasile Blaga, președintele PDL, fiind întrebat dacă PDL îl va susține pe președintele Traian Băsescu în cazul unei suspendări, a răspuns râzând: "Păi a spus că nu mai are nevoie de noi", scrie Mediafax.

Liderul PNL a precizat de asemenea că nu are nimic să își reproșeze vizavi de președintele Traian Băsescu.

"Nu am ce să îmi reproşez faţă de preşedintele Băsescu", a spus Blaga, precizând că şeful statului va trebui să accepte, într-un final, rezultatul alegerilor din PDL.

 Întrebat despre anunţul lui Cristian Diaconescu privind Mişcarea Populară, Blaga a spus că dacă această fundaţie se transformă în partid, atunci va fi în competiţie cu PDL.

El a mai spus că membrii PDL, inclusiv Elena Udrea, pot intra în Mişcarea Populară cât timp acesta nu devine partid, rămânând la statutul de fundaţie.

Blaga a mai spus, de asemenea, că democrat-liberalii pot fi membri ai Mişcării Populare cât timp nu critică sau nu atacă partidul, pentru că în caz contrar sunt excluşi din formaţiune, potrivit Statutului PDL.

Întrebat dacă el va intra în Mişcarea Populară, Blaga a râs şi a răspuns: "Glumă glumă, dar până acolo. Nu, nu intru".

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close