Antena 3 CNN Politică Blaga: Negoiţă ar vrea guvern cu 8 ministere, eu mi-aş dori un singur Bucureşti, fără primării de sector

Blaga: Negoiţă ar vrea guvern cu 8 ministere, eu mi-aş dori un singur Bucureşti, fără primării de sector

Blaga: Negoiţă ar vrea guvern cu 8 ministere, eu mi-aş dori un singur Bucureşti, fără primării de sector
Sursa foto: Intact Images
14 Iun 2010   •   15:31

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga crede că ar trebui să existe un singur Bucureşti, fără primării de sector, aşa cum colegul său de partid, Liviu Negoiţă - vicepreşedinte PDL şi primar la Sectorul 3 ? doreşte ca Guvernul să aibă numai opt ministere. El a minimalizat importanţa ideii acestuia arătând că nu s-a discutat despre remaniere în PDL.

"Nu s-a discutat remanierea în PDL. A fost o părere a domnului Negoiţă că poate ar trebui să fie opt ministere. Sigur că e un punct de vedere. Şi eu cred că ar trebui să fie un singur Bucureşti, fără primării de sector" a spus Blaga, în cadrul unei conferinţe de presă de luni.

Ministrul a precizat că opinia sa legată de primăriile de sector nu are legătură cu cea a lui Liviu Negoiţă şi că, în orice caz, aceste aspecte nu au fost discutate în mod oficial.

Vicepreşedintele PDL, Liviu Negoiţă, a lansat ideea unui "guvern mai suplu", cerând în cadrul Colegiului Director al partidului trasarea unui executiv compus din maximum opt ministere.

PDL pregăteşte reducerea Cabinetului Boc, nu doar prin renunţarea la agenţiile de stat, ci şi prin comasarea ministerelor, cinci portofolii urmând să fie atribuite democrat-liberalilor, două ministere udemeriştilor şi unul progresiştilor lui Gabriel Oprea, nota, săptămâna trecută, ziarul "Gândul".

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Blaga guvern
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close