Antena 3 Politică Blaga: PDL are un nou adversar - Partidul Mişcarea Populară

Blaga: PDL are un nou adversar - Partidul Mişcarea Populară

de G.S.    |    01 Feb 2014   •   17:15
Blaga: PDL are un nou adversar - Partidul Mişcarea Populară
Sursa foto: Foto: Agerpres
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că partidul are un nou adversar politic, PMP, iar relaţiile PDL cu acest partid depind de PMP, conform Mediafax.
''PDL are încă un adversar politic, deocamdată nu îi spun inamic. PDL are încă un adversar, se numeşte Partidul Mişcarea Populară, iar temperatura relaţiilor depinde de acest partid, nu de noi. Suntem adversari pe scena politică", a declarat Vasile Blaga la Braşov, unde s-a desfăşurat Colegiul Director lărgit al PDL. 
Liderul PDL a mai spus, în conferinţa de presă susţinută la finalul Colegiului Director, că a fost stabilită strategia pentru alegerile eruoparlamentare, urmând ca sâmbăta viitoare să fie organizat un miting în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti.
"Astăzi am stabilit strategia pentru alegerile eruoparlamentare, cu termene  foarte precise pentru finalizarea listei respectiv sfârşitul acestei luni,  pentru finalizarea numărului de semnături minim necesar pentru a putea candida. De asemenea, am stabilit un debut de precampanie: vom organiza un miting la Bucureşti, sâmbătă, unde sperăm să avem un număr important de participanţi, la care sunt invitaţi atât membrii de partid, cât şi cetăţenii", a declarat Blaga.
El a mai spus că lista candidaţilor pentru europarlamentare va cuprinde "atât nume cu experienţă, cât şi colegi tineri".
De la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL care s-a desfăşurat la Braşov, unde va avea loc şi Biroul Permanent Naţional al Partidului, au lipsit primarul Clujului, Emil Boc, primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close