Antena 3 CNN Politică Blaga răspunde invitaţiei lui MRU: Nu ne plac plagiatorii. Există o singură construcţie originală "Dreptate şi Adevăr"

Blaga răspunde invitaţiei lui MRU: Nu ne plac plagiatorii. Există o singură construcţie originală "Dreptate şi Adevăr"

Blaga răspunde invitaţiei lui MRU: Nu ne plac plagiatorii. Există o singură construcţie originală "Dreptate şi Adevăr"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Mar 2013   •   16:50

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a răspuns, sâmbătă, invitaţiei lui MRU de a se alătura alianeţei D.A., spunând că există o singură construcţie originală "Dreptate şi Adevăr" (DA), realizată de Traian Băsescu şi Theodor Stolojan, şi precizând că nu îi plac "plagiatorii".

Întrebat cum comentează înfiinţarea "Alianţei Dreptate şi Adevăr" dintre Forţa Civică şi PNŢCD, şi dacă va colabora cu aceasta, Vasile Blaga a declarat că nu ştie de ce s-a înfiinţat această nouă alianţă.

"Există o singură construcţie originală , realizată la timpul ei de Traian Băsescu şi Theodor Stolojan, de PDL şi PNL. Nu ne plac plagiatorii. E gândul lor, de ce o fac, nu ştiu", a spus Blaga, potrivit Mediafax.

Conducerea Partidului Forţa Civică a aprobat, sâmbătă, în şedinţa Consiliului Naţional, înfiinţarea alianţei politice cu PNŢCD, care se va numi "Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr" (Alianţa DA).

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, că împreună cu PNŢCD a ales să facă Alianţa DA deoarece aceasta "nu este un brand epuizat, nu reprezintă o amintire neplăcută".

Întrebat dacă PNŢCD şi FC au de câştigat înfiinţând o alianţă cu denumirea celei dintre PNL şi PDL din 2004, Ungureanu a răspuns: "Alianţa DA nu este un brand epuizat, nu este o denumire epuizată, nu reprezintă o amintire neplăcută. Este denumirea sub care deapta, s-au dacă vreţi toţi cei care erau împotriva PSD, au înţeles să se unească în 2004, conştientizând pericolul. La rândul nostru, astăzi conştientizăm pericolul, şi între noi şi cei care se află la putere este o prăpastie de netrecut: ei aruncă România în trecut, noi privim spre România viitoare. Acesta este motivul pentru care am adoptat denumirea Alianţa Dreptate şi Adevăr".

MRU a mai spus că, în opinia sa, ARD s-a prăbuşit din cauza "ambiţiilor politice de mâna a doua".

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, au semnat, sâmbătă, la Parlament, protocolul de înfiinţare a Alianţei Dreptate şi Adevăr"
.

Alianţa Dreptate şi Adevăr (D.A.) a fost denumirea alianţei dintre PNL şi PD, care a candidat la alegerile din 2004.









×
Subiecte în articol: vasile blaga Mihai-Razvan Ungureanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close