Antena 3 CNN Politică Blaga: Udrea poate contribui la vizibilitatea opoziţiei făcute de PDL

Blaga: Udrea poate contribui la vizibilitatea opoziţiei făcute de PDL

Blaga: Udrea poate contribui la vizibilitatea opoziţiei făcute de PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    13 Mai 2013   •   11:44
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Elena Udrea "îşi poate aduce o contribuţie serioasă la opoziţia făcută de către PDL" şi nu trebuie să facă "opoziţie la opoziţie", ci la USL, scrie Mediafax.
 
Întrebat cum comentează faptul că Elena Udrea a declarat că opoziţia făcută de PDL nu este vizibilă, Vasile Blaga a spus că aceasta "îşi poate aduce o contribuţie serioasă la vizibilitatea opoziţiei făcute de către Partidul Democrat Liberal".

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, la RFI, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta "nu este prea vizibilă", ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

"Colegii mei şi cu toţii încercăm să facem Opoziţie, însă din păcate, nu este prea vizibilă Opoziţia pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinaţi să se poziţioneze critic la adresa USL-ului, se străduiesc, avem moţiunile simple, o încercare de moţiune de cenzură, apariţii la televizor, dar din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluaţi", a spus fostul ministru al Turismului.

×
Subiecte în articol: Blaga vasile blaga Elena Udrea pdl
Parteneri
Fosta poliţistă din dosarul fraţilor Tate, trântită la pământ
x close