Antena 3 CNN Politică Blaga vrea PDL proprietar peste sediul din Modrogan 22: E extrem de bun pentru campanii

Blaga vrea PDL proprietar peste sediul din Modrogan 22: E extrem de bun pentru campanii

Blaga vrea PDL proprietar peste sediul din Modrogan 22: E extrem de bun pentru campanii
Sursa foto: Vasile Blaga
08 Apr 2010   •   16:37

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a admis, joi, că partidul intenţionează să cumpere sediul Organizaţiei de Bucureşti din Aleea Modrogan 22, întrucât este un sediu bun pentru campaniile electorale.
?Toate partidele intenţionează, în măsura în care îşi permit, să-şi cumpere sediile. Bineînţeles că da. Chiar aş vrea să putem să o facem. Nu este un sediu mare, dar este unul extrem de bun, în special pentru campaniile electorale îndeplineşte condiţiile suficiente. Nu-l poţi cumpăra decât dacă este la RAAPPS. Trebuia să o facă de 20 de ani, nu de acum. Deci simplu ca bună ziua? a spus Blaga, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional,
Secretarul general al PDL a subliniat că un sediu de partid nu poate fi cumpărat decât dacă se află în administrarea RA-APPS şi a apreciat că trecerea imobilului la RA-APPS trebuia făcută de 20 de ani, nu abia acum.
Sediul PDL Bucureşti, aflat pe Aleea Modrogan 22 şi administrat până acum de Ministerul Afacerilor Externe, a fost trecut din nou, după 17 ani, în administrarea RA-APPS, reprezentanţii Guvernului explicând că transferul se impune deoarece MAE nu are atribuţii în a administra astfel de clădiri.
Prin hotărârea adoptată miercuri, Guvernul revine la statului juridic al imobilului din 1993. În acel an, Executivul a decis, tot prin hotărâre, ca imobilul să fie trecut din administrarea RA-APPS în cea a MAE.
Imobilul are o suprafaţă construită de 788 metri pătraţi şi dispune de un teren de 2.062 metri pătraţi şi a fost folosit şi ca sediu de campanie al PDL la prezidenţiale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Blaga cumparare sediu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close