Antena 3 CNN Politică Blejnar: Nu am luat, nu mi s-a oferit şi nu voi lua niciodată şpagă

Blejnar: Nu am luat, nu mi s-a oferit şi nu voi lua niciodată şpagă

Blejnar: Nu am luat, nu mi s-a oferit şi nu voi lua niciodată şpagă
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Mar 2011   •   23:32

Invitat în emisiunea lui Ciutacu de la Antena 3, Vorbe Grele, şeful ANAF, Sorin Blejnar a comentat pe marginea acuzaţiilor de luare de mită care i-au fost aduse în ultima perioadă de foşti angajaţi ai vămilor. "Un om care ocupă o funcţie în statul român este vulnerabil la sesizări penale. Eu nu am luat şpagă, nu mi s-a oferit şapgă şi nu voi lua şpagă! Asta este declaraţia mea fermă şi clară!" a declarat Blejnar la Antena 3. 

 


Mai mulţi angajaţi ai vămilor, inclusiv şeful vămii Ploieşti, Cornel Costea, au declarat că preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, ar fi beneficiarul final al mitei din vămi. 

Avocatul Marius Stăncescu, reţinut pentru luare de mită în dosarul ANAF, a declarat şi el că mita de un milion de EURO trebuia să ajungă la şeful ANAF, Sorin Blejnar.

Preşedintele ANAF a negat că ar avea vreo implicare în cazul corupţiei din vămi.„Neg orice implicare a mea în asemenea fenomene de protecţie în sistemul vamal românesc. Nu sunt regina şi nici nu cred că există o regină”, a declarat şeful ANAF. 

×
Subiecte în articol: blejnar Sorin Blejnar spaga mita
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close