Antena 3 CNN Politică Boagiu: Suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei. Nu excludem un dialog cu PNL

Boagiu: Suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei. Nu excludem un dialog cu PNL

Boagiu: Suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei. Nu excludem un dialog cu PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Noi 2013   •   16:39

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a spus, duminică, la Braşov, că la europarlamentare partidul va avea o listă proprie de candidaţi, precizând că, după alegeri, democrat-liberalii sunt dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, neexcluzând un dialog şi cu PNL, "care trebuie să se cureţe", informează Mediafax.
   
"Poziţia PDL este fermă. Ne prezentăm la alegerile europarlamentare cu o listă proprie şi după ce vor avea loc aceste alegeri suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, dar cu condiţia ca dreapta să fie şi curată", a spus Boagiu.
   
Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că nu exlude un dialog şi cu PNL pentru formarea unei alianţe.
   
"Nu excludem un dialog cu PNL, care trebuie să se cureţe şi, mai mult decât atât, să se orienteze, sau să se reorienteze, mai bine zis, către politicile de dreapta. Din nefericire, azi ei sunt la remorca PSD şi tot din nefericire pentru ei, promovează un buget de stat socialist, fără nicio componentă liberală", a afirmat Anca Boagiu.
   
Boagiu a participat, duminică, la sediul PDL Braşov, la alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la preşedinţie, 81,4% dintre democrat-liberalii braşoveni votându-l pe Cătălin Predoiu, iar 18,6% pe Gheorghe Falcă.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close