Boc a ieșit la colindat: ” Faceţi bine şi iertaţi şi-un pahar de vin ne daţi”

de L.D.    |    18 Dec 2012   •   17:34
Boc a ieșit la colindat: ” Faceţi bine şi iertaţi şi-un pahar de vin ne daţi” Foto: Mediafax

Primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, a mers astăzi la un azil de bătrâni, unde le-a oferit pachete cu alimente acestora, a colindat împreună cu ei și le-a și urat:  " (…) Faceţi bine şi iertaţi şi-un pahar de vin ne daţi, şi colaci, şi bănişori, că suntem străini feciori".

Acțiunea desfășurată astăzi face parte din proiectul ”Nepoți de Crăciun” și este inițiată de mentalistul Cristian Gog.

Primarul a dus mai multe pachete cu alimente și le-a împărților bătrânilor de la Centrul de zi nr.2 al Primăriei Cluj Napoca, fiind întâmpinat cu colinde.

Cristian Gog și Emil Boc au colindat împreună cu ei ”Ziurel de ziuă”, după care toți cei prezenți au cântat imnul UE.

"A fost vorba despre o acţiune de suflet la care Primăria s-a raliat, alături de iniţiativa lui Cristian Gog, de a da puţină bucurie de sărbători bătrânilor singuri din oraş, care fac parte din centrele de vârstnici, şi de a-i sprijini să le fie zilele mai uşoare de sărbători, cu cadouri. Este o formă de recunoştinţă pentru ceea ce au făcut pentru noi", a spus Boc.

"Cât de bine-am învăţat, eu şi cu ai mei ortaci, de atâta-nvăţătură, ne-a ieşit părul prin căciulă. (…) Faceţi bine şi iertaţi, şi-un pahar de vin ne daţi, şi colaci şi bănişori, că suntem străini feciori", a rostit Emil Boc.

Vârstnicii au avut și ei o dedicație specială pentru Boc, cântând la sfârșit: Pușca și cureaua lată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close