Antena 3 CNN Politică Boc a mai trecut de o moţiune cu ajutorul cravatei violet. Deputatul Mircia Giurgiu, exclus din PDL

Boc a mai trecut de o moţiune cu ajutorul cravatei violet. Deputatul Mircia Giurgiu, exclus din PDL

Boc a mai trecut de o moţiune cu ajutorul cravatei violet. Deputatul Mircia Giurgiu, exclus din PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mar 2011   •   23:55

Cravata violet l-a ajutat pe Emil Boc să treacă şi peste această moţiune de cenzură. Asta a declarat chiar premierul după anunţarea rezultatului moţiunii împotriva Codului Muncii. Primul-ministrul a mai anunţat că Mircia Giurgiu, membrul PDL care a votat pentru moţiune, va fi exclus din partid.

V-am spus de dimineaţă că dacă e cravata violetă va fi un rezultat bun”, le-a spus Boc jurnaliştilor la finalul votului moţiunii de cenzură.

Deşi a început discuţia cu jurnaliştii pe un ton glumeţ, Emil Boc a comentat cu fermitate decizia deputatului Mircia Giugiu de a vota pentru moţiunea de cenzură. „Un singur deputat PDL a votat pentru moţiunea de cenzură şi va fi exclus din partid”, a declarat premierul.

Moţiunea de cenzură"Codul Boc, salarii mici, şomaj mare şi firme falimentate"a fost respinsă iar Guvernul Boc rămâne în funcţie.Moţiunea de cenzură a fost respinsă după ce 212 parlamentari au votat "pentru", 2 s-au abţinut şi 4 au votat contra moţiunii.

Patru parlamentari ai Puterii şi-au exprimat votul în cadrul moţiunii, cu toate că cele două partide au anunţat că parlamentarii lor nu vor vota.

Senatorul PDL Orest Onofrei, senatorul UDMR Verestoy Attila şi deputatul PDL Daniel Oajdea au votat împotriva moţiunii de cenzură. Deputatul PDL Mircia Giurgiu a votat pentru moţiune.

 


 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close