Antena 3 CNN Politică Boc: Am pierdut o bătălie, dar nu şi războiul. E o onoare să cădem pentru o lege ce elimină privilegiile

Boc: Am pierdut o bătălie, dar nu şi războiul. E o onoare să cădem pentru o lege ce elimină privilegiile

Boc: Am pierdut o bătălie, dar nu şi războiul. E o onoare să cădem pentru o lege ce elimină privilegiile
Sursa foto: Emil Boc
13 Oct 2009   •   15:59

Guvernul a pierdut o bătălie, dar nu şi războiul, a comentat, marţi, premierul Emil Boc, după votul Parlamentului pe moţiune care a consfinţit căderea Guvernului pe care-l conduce. El a reiterat că Executivul său a fost debarcat pentru că s-a luptat pentru anularea privilegiilor parlamentarilor ale căror interese sunt apărate de noua coaliţie PNL-PSD.
Boc a explicat că Guvernul actual îşi va continua activitatea până la momentul depunerii jurământului de către un nou Cabinet.
"Viaţa merge înainte, ne vom continua activitatea până când un nou Guvern va depune jurământul. Este o onoare pentru un Guvern să cadă încercând să promoveze o lege a pensiilor care elimină privilegiile. Pensiile speciale rămân, dar nu pentru mult timp, pentru că valul reformei a fost pornit. Este ultima zvâcnire a PSD şi PNL pentru a-şi apăra privilegiile", a susţinut Boc.

EMIL BOC: SUNT MÂNDRU DE LUCRURILE PE CARE LE-AM FĂCUT


Premierul a afirmat că responsabilitatea instabilităţii politice revine liderilor PNL şi PSD, Crin Antonescu şi Mircea Geoană.
Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR a fost adoptată, marţi, astfel că, potrivit Constituţiei, pentru prima dată în ultimii 20 de ani un guvern se poate considera demis prin această procedură parlamentară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close