Antena 3 CNN Politică Boc, atac la USL: Este o construcţie şubredă, o gogoaşă care se dezumflă în fiecare zi

Boc, atac la USL: Este o construcţie şubredă, o gogoaşă care se dezumflă în fiecare zi

Boc, atac la USL: Este o construcţie şubredă, o gogoaşă care se dezumflă în fiecare zi
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Sep 2011   •   13:42
Emil Boc a criticat dur Uniunea Social-Liberală la o întâlnire cu democrat-liberalii de la Iaşi. "Este o gogoaşă care se dezumflă în fiecare zi", a spus premierul. Emil Boc participă duminică la alegerile pentru conducerea organizaţiei PDL Iaşi.

"La Iaşi pe 24 ianuarie s-a semnat înfiinţarea USL, iar în 15 septembrie, tot la Iaşi, s-a marcat decesul alianţei. E şubredă construcţia lui Ponta şi Antonescu, este o alianţă incapabilă să guverneze o ţară. USL este o gogoaşă care se dezumflă în fiecare zi. Erau viteji cu moţiuni de cenzură, dar după Convenţia PDL, în care am ales noua conducere a partidului, lucrurile s-au schimbat. Au venit alagerile de la Maramureş şi Neamţ, unde USL a luat doar 40-42 %. Am demonstrat că ne-am conservat scorul de 35% chiar şi în zonele care ne erau defavorabile", a declarat Boc, citat de Mediafax.

Premierul a mai spus că dacă Ponta şi Antonescu ar merge la un summit european şi ar vorbi în termeni populişti, aşa cum vorbesc în ţară, nu i-ar asculta nimeni. "Nici măcar la Partidul Socialist al lor din Europa nu ar fi ascultaţi", a spus Emil Boc.
 

×
Subiecte în articol: Emil Boc USL atac Victor Ponta
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close