Antena 3 CNN Politică Boc: Banii tinerilor întreprinzători nu vor fi daţi pentru a fi cheltuiţi în Bamboo sau alte discoteci

Boc: Banii tinerilor întreprinzători nu vor fi daţi pentru a fi cheltuiţi în Bamboo sau alte discoteci

Boc: Banii tinerilor întreprinzători nu vor fi daţi pentru a fi cheltuiţi în Bamboo sau alte discoteci
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Feb 2011   •   21:45

Ajutorul financiar destinat tinerilor care înfiinţează microîntreprinderi nu va fi eliberat într-un mod necontrolat, ci pe baza unor facturi care nu le vor permite acestora să cheltuiască banii în Bamboo sau alte discoteci, a declarat, miercuri seara, la TVR, premierul Emil Boc.

Tinerii de până la 35 de ani vor primi finanţare care nu trebuie rambursată în valoare de maximum 10.000 de euro, relatează Mediafax. Banii sunt destinaţi înfiinţării de microîntreprinderi, însă trebuie să angajeze minimum două persoane şi să reinvestească anual 50% din profit, conform unei ordonanţe de urgenţă aprobate, miercuri, de Guvern.

UDMR a propus anul trecut programul de sprijinire a tinerilor întreprinzători, printr-un pachet de măsuri de relansare economică.

Cei care îndeplinesc condiţiile vor beneficia, prin Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM), de alocaţii financiare nerambursabile reprezentând cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 de euro sau echivalentul în lei, din valoarea proiectului aferent planului de afaceri, pentru care se face dovada surselor de cofinanţare, conform proiectului de ordonanţă de urgenţă pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri.

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc ajutor financiar Bamboo
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close