Antena 3 CNN Politică Boc despre buget: Deocamdată suntem unde ne aflăm. PSD şi PNL să dea dovadă de înţelepciune

Boc despre buget: Deocamdată suntem unde ne aflăm. PSD şi PNL să dea dovadă de înţelepciune

Boc despre buget: Deocamdată suntem unde ne aflăm. PSD şi PNL să dea dovadă de înţelepciune
Sursa foto: Emil Boc
13 Ian 2010   •   14:53

Premierul Emil Boc a făcut miercuri apel la PSD şi PNL să dea dovadă de înţelepciune şi maturitate şi să nu pună beţe în roate adoptării cât mai rapide a proiectului de buget pe 2010. Primul-ministru a sugerat Opoziţiei să accepte actuala situaţie care nu permite decât creşteri bugetare pentru sectorul de investiţii şi păstrarea locurilor de muncă.
?Deocamdată suntem unde ne aflăm. Eu rămân optimist că acest guvern cu majoritatea pe care o are va reuşi până la sfârşitul săptămânii şi cu înţelepciunea şi maturitatea PSD si PNL? a afirmat Boc, referindu-se la data adoptării proiectului de buget pe anul 2010 în plenul Parlamentului reunit.



În ceea ce priveşte acuzaţiile Opoziţiei de nerespectare a învoielii pe marginea unor amendamente care priveau finanţările pentru autorităţile locale, premierul a susţinut că PDL şi-a onorat partea sa de înţelegere sprijinind trimiterea propunerilor PSD şi PNL în comisiile de buget-finanţe.

?Înţelegerea a fost respectată, aceea de a se duce în comisii aceste amendemente. Rezultatul de acolo nu poate fi însă garantat de nimeni? a subliniat Boc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc buget adoptare parlament PSD PNL
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close