Antena 3 CNN Politică Boc, despre puloverul mov purtat la Cluj: Preşedintele mi-a spus în avion că e culoarea anului (VIDEO)

Boc, despre puloverul mov purtat la Cluj: Preşedintele mi-a spus în avion că e culoarea anului (VIDEO)

Boc, despre puloverul mov purtat la Cluj: Preşedintele mi-a spus în avion că e culoarea anului (VIDEO)
27 Ian 2010   •   23:18

Premierul Emil Boc a dezvăluit, miercuri seară, "misterul" puloverului mov pe care l-a purtat în timp ce a luat parte la confruntarea de la Cluj dintre Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Boc susţine că a ales această culoare pentru că i s-a părut "interesantă", după care a aflat, în avion, de la şeful statului, că este "culoarea anului". Declaraţiile vin în urma dezbaterilor pe marginea "Flăcării Violet", respectiv a presupuselor "atacuri energetice" din campania electorală.

"Eu vă spun sincer cum s-a întâmplat. Când mergeam la Timişoara, la primul miting, am oprit maşina, am intrat într-un magazin de lângă Unirea să-mi iau un pulover. E adevărat că prima culoare care mi-a ieşit în faţă a fost asta. Mi s-a părut... interesantă. Şi mi-am luat un pulover din-acesta, acuma mi l-am luat, din-acesta mov. Şi ne-am dus la miting", a explicat Boc, la postul B1TV.

Premierul susţine că, ulterior, a aflat de la preşedinte că mov este culoarea anului.

"După care, când am mers la mitingul de la Craiova şi am mers cu avionul şi preşedintele era şi el în avion, preşedintele mi-a zis: Ştii că asta e culoarea anului? Zic nu ştiu. Păi, zice, mi-au spus fiicele mele, cea mare, Ioana, că au fost la Paris şi au văzut că se poartă, e culoarea anului", a mai spus Boc.

EMIL BOC, DESPRE CULOAREA ANULUI


Povestea cu Flacăra Violet a început la emisiunea "Sinteza Zilei", pe 15 decembrie 2009, când Viorel Hrebenciuc a explicat de ce ar fi preferat ca dezbaterea dintre candidaţi să nu aibă loc într-o zi de joi. Una dintre dovezile oferite de social-democrat a fost că toţi susţinătorii lui Băsescu purtau cravate sau pulovere violet.

"Dacă aţi observat, cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta. Dar nu e cazul să dezvoltăm aici subiectul, sunt dispus să facem o emisiune separată numai pe acest subiect?, a spus atunci Viorel Hrebenciuc.

HREBENCIUC, DESPRE ZIUA FLĂCĂRII VIOLETE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close