Antena 3 CNN Politică Boc, despre refuzul confederaţiilor sindicale: Regret că sindicatele nu participă la acest dialog

Boc, despre refuzul confederaţiilor sindicale: Regret că sindicatele nu participă la acest dialog

Boc, despre refuzul confederaţiilor sindicale: Regret că sindicatele nu participă la acest dialog
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Ian 2012   •   14:51

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că regretă decizia sindicatelor de a nu participa la lucrările Consiliul Naţional Tripartit, dar că speră că acestea vor fi prezente la următoarele reuniuni.

"Regret faptul că sindicatele nu participă la acest dialog. Este doar prima invitaţie pe care am adresat-o după declanşarea acestor proteste. Nu au venit astăzi, poate vor veni data viitoare" a declarat Emil Boc.

Consiliul Naţional Tripartit, la care participă premierul Emil Boc, se reuneşte în contextul în care, în ultimele patru zile, au avut loc manifestaţii repetate în Bucureşti şi în numeroase alte oraşe din ţarã.

Cele cinci confederaţii sindicale au anunţat că nu vor participa la şedinţa convocată astăzi de premierul Emil Boc, respectiv la Consiliului Naţional Tripartit de Dialog Social.

Nici Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) România nu doreşte un dialog cu reprezentanţii Guvernului, precizând că momentul dialogului constructiv a trecut iar PDL, UDMR şi UNPR ar trebui să recunoască eşecul guvernării.



×
Subiecte în articol: Emil Boc premier sindicate dialog
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close