Antena 3 CNN Politică Boc: E o vorbă în politică: ai învins continuă, eşti învins continuă! Dacă nu ai funcţie nu înseamnă că nu poţi să faci bine partidului

Boc: E o vorbă în politică: ai învins continuă, eşti învins continuă! Dacă nu ai funcţie nu înseamnă că nu poţi să faci bine partidului

Boc: E o vorbă în politică: ai învins continuă, eşti învins continuă! Dacă nu ai funcţie nu înseamnă că nu poţi să faci bine partidului
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iun 2012   •   19:42

Emil Boc, fostul preşedinte al PDL, a declarat sâmbătă, la plecarea de la lucrările Consiliului Naţional de Coordonare, desfăşurate în partea a doua a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului, că are încredere în noua echipă de conducere şi a apreciat, în legătură cu perdanţii zilei, că toţi trebuie să rămână alături de partid.
   
'Succesul acestei echipe este succesul PDL-ului. Astfel încât îi urez din suflet succes, pentru că, aşa cum am spus, succesul lor este şi succesul meu şi succesul nostru, al tuturor. Am încredere în noua echipă a PDL', a afirmat Boc.
   
Întrebat dacă îi pare său că Silviu Prigoană nu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al PDL, ocupând în final locul 16, în condiţiile în care au fost 15 eligibile şi 31 de candidaturi, Emil Boc a răspuns: 'Asta e viaţa, votul oamenilor nu mai poate fi comentat, trebuie respectat. Evident că îmi pare rău, întrucât domnul Prigoană e o voce a partidului, dar sunt convins că va rămâne alături de partid chiar dacă a fost primul sub linie'.
   
Despre faptul că nici Teodor Baconschi nu a fost reconfirmat în funcţia de prim-vicepreşedinte, Boc a reiterat: 'Toţi trebuie să rămână alături de partid'.
   
'E o vorbă în politică: ai învins continuă, eşti învins continuă, mergi mai departe. Nu înseamnă neapărat că dacă nu ai funcţie nu poţi să faci bine partidului, şi din calitatea de membru poţi', a apreciat Emil Boc.
   
Întrebat dacă pe plan local se va implica, în calitate de primar al municipiului Cluj-Napoca,  în realizarea de alianţe cu alte forţe de dreapta, Boc a declarat: 'În mod clar nu voi susţine USL, în rest, voi susţine PDL în tot ce va face bine pentru România şi pentru partid'.
   
Emil Boc a plecat de la lucrările CNC după ce şi-a exprimat votul pentru alegerea secretarilor executivi, secretarilor generali adjuncţi şi membrilor Comisia Naţională de Integritate, Statut şi Litigii şi Comisia Naţional de Revizie şi Control.
   
Votul s-a încheiat şi se aşteaptă rezultatul alegerii în cazul funcţiilor menţionate.
   
Până să părăsească Palatul Parlamentului, Emil Boc a fost abordat de câţiva admiratori. Unul dintre aceştia i-a cerut un autograf, pe care fostul preşedinte PDL i l-a acordat, menţionând data Convenţiei şi adăugând o dedicaţie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close